EBi - Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért | Mentorprogram
ebi, békéscsaba, egyesület, ifjúság, ifjúságáért, egyesület békéscsaba ifjúságáért, dök, mentorprogram, mentor, mentorált, megyetem,
15591
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15591,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

About This Project

Az EBI – Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért először a 2015/2016-os tanévben indítja el Mentorprogramját. A program Eric Parsloe (The Oxford School of Coaching & Mentoring) mentorálás fogalmán alapszik: „a mentorálás célja a mentoráltak támogatása és bátorítása, hogy bővítsék tudásukat annak érdekében, hogy maximálják potenciáljukat, fejlesszék képességeiket, növeljék teljesítményüket és azzá váljanak, akivé szeretnének.”  A programba 20-25 fiatal kerül be, akik másfél tanéven keresztül dolgoznak együtt egyetemista és pályakezdő mentoraikkal valamint különböző szakemberekkel annak érdekében, hogy minél jobban megismerjék magukat és lehetőségeiket, valamint felkészüljenek a következő években rájuk váró kihívásokra és eközben még egy csapat részévé is váljanak. Legjobb mentoráltjaink később akár mentorként is csatlakozhatnak az EBI Mentorprogram csapatához!

Mentorprogram

Date