EBi - Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért | Fogadj örökbe egy egyetemistát
ebi, békéscsaba, egyesület, ifjúság, ifjúságáért, egyesület békéscsaba ifjúságáért, dök, mentorprogram, mentor, mentorált, megyetem,
16164
page-template-default,page,page-id-16164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
fogadj-örökbe_logó_1
Magyarországon egyedülálló program. Egy napra fogadj örökbe egy egyetemistát, utazz el a városba és nézd meg a saját szemeddel, hogy jó helyre felvételizel-e. Menj be az órákra, hallgasd meg az előadásokat, járd körbe a campust, ismerd meg a jó helyeket a környéken és tudj meg mindent a jövőbeli felsőoktatási intézményedről, testközelből.

Válassz egy szakot és hozzá egy egyetemistát, aki egy napját veled tölti. Olvasd el a lenti szabályzatot és töltsd ki a jelentkezési lapot. Ezután nincs más dolgod, csak meggyőződni arról, hogy tényleg a Neked megfelelő helyre felvételizel.

balogh

Balogh Dániel

BME – Vegyészmérnök
hollessz@gmail.com

Harmadévét taposó lelkes mérnökpalánta, aki megmutatja, a Duna túlpartján is van élet, s nem is akármilyen.

26637776_2295851737107775_83791939_n

Csányi Petra

BGE – Emberi erőforrás
csanyi.petra98@gmail.com

Sziasztok! Én Csányi Petra vagyok másodéves emberi erőforrások hallgató a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli karán. Tavaly még közgés voltam, de mostmár Budapesten igyekszem megállni a helyem.

csanádi

Csanádi Zoltán

Corvinus – Nemzetközi tanulmányok
csanadi.zoltan@virgo.hu

Sziasztok, Csanádi Zoltán vagyok, harmadéves hallgató a Budapesti Corvinus Egyetem – Nemzetközi tanulmányok szakán. Ha érdekel a történelem, Európa , vagy a nemzetközi jog, illetve az, hogy milyen emellett egy webfejlesztő cégnél dolgozni, keress bátran!

Pásztor Csaba

ELTE – jogász
pasztorcsaba@hotmail.com

Pásztor Csaba vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán tanulok jogász szakon. A célom, hogy egy napon ügyvéd lehessek.

gréti

Kardos Gréti

ELTE – Sportszervező
kardosgreti98@gmail.com

Sziasztok! Kardos Gréti vagyok, másodéves az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógia és Pszichológia kar, sportszervező szakán. 9 évig versenyszerűen röplabdáztam Békéscsabán, ezért egyértelmű volt, hogy sporttal szeretnék foglalkozni. Amennyiben érdekel a sport, a szervezés, a menedzsment vagy a rekreáció, keress meg bátran.

pászto

Jenei Marcell

Corvinus – Gazdálkodási és menedzsment
marcell.jenei@gmail.com

Sziasztok! Jenei Marcell vagyok, másodéves a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán. Ha eddig te is azt hitted, hogy a szak neve gazdálkodás és menedzsment vagy csak simán gazdálkodásmenedzsment, akkor jelentkezz hozzám és igyekszek pontosítani a dolgokat a Közgázzal kapcsolatban!

Sárközi Regina

Corvinus – Emberi erőforrás
regina.gina.s@gmail.com

Sziasztok! Sárközi Regina vagyok, harmadéves a Budapesti Corvinus Egyetem Emberi erőforrások szakán. Suli mellett vendéglátásban dolgozom. Jelentkezz bátran ha érdekel a Corvinus vagy a HR.

szonja

Petrovszki Szonja

Állatorvostudományi Egyetem – Állatorvos
petrovszkiszonja@gmail.com

Hello! Petrovszki Szonja vagyok, az Állatorvostudományi Egyetem másodévese. Az álmom e szép szakma keretein belül az, hogy kutya onkológus legyek. Ha szeretnél a világ legaranyosabb kutyáival találkozni a campuson és egy kicsit többet megtudni az állatorvosisok világáról, akkor nagyon szívesen segítek.

20170702202835_img_1286__1__1024

Farkas Tamás

Corvinus – Kereskedelem és marketing
fftamas3@gmail.com

Sziasztok! Farkas Tamás vagyok, jelenleg a Corvinuson vagyok másodéves hallgató kereskedelem és marketing szakon. Ha érdekel kicsit is marketing és a Corvinus világa, na meg a jó helyek a környéken, akkor ne habozz,  jelentkezz hozzám!

zsani

Hortobágyi Zsanett – Kalina-Csányi Anett

BGE – Turizmus és vendéglátás
h.zsani98@gmail.com

Sziasztok! Hortobágyi Zsanett vagyok, másodéves hallgató a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus és Vendéglátás szakán. Rendhagyó módon nem egyedül, hanem Kalina-Csányi Anettel kiegészülve állok szolgálatotokra. Habár Anett már megszerezte a hőn áhított diplomáját itt, azonban ismeri az iskolát és jelenpillanatban is a vendéglátásban dolgozik, mint a Busó Bisztró üzletvezetője.

23548445_1576396175741139_1956631693_n

Gulyás Luca

ELTE – Óvodapedagógus
lucagulyas44@gmail.com

Imádom a sulimat és a tanáraimat, a szaktársak kedvesek, nagyon sok lehetőség van az ELTE-n, és ha az ember ezeket jól kihasználja, biztos felejthetetlenek lesznek az egyetemi évei. Óvónőnek akartam tanulni mióta elkezdtem a gimit

knyihár

Knyihár Gábor

BME – Mechatronikai mérnök
gabor.knyihar@gmail.com

Harmadéves mechatronikus hallgató, kollégista vagyok, és mellette aktív tagja a kollégium számítástechnika szakosztályának. Szeretem próbára tenni a tudásom különböző projektekben és feladatokban, valamint kivenni a részem a közösségi életből is. Ha érdekel a mechatronika, illetve szeretnél többet tudni a kolis/ szakosztályos életről, akkor keress bátran!

lili

Baranyi Lili

Károli Gáspár Református Egyetem – Pszichológia
lilibaranyi14@gmail.com

Sziasztok! Baranyi Lili vagyok és a Károli Gáspár Református Egyetemen tanulok pszichológiát elsőéves hallgatóként. Ha Téged is érdekel ez az irány vagy az egyetem és szeretnél egy kis betekintést nyerni, akkor keress bátran!

7f

Szabó Benedek

BME – Mérnökinformatikus
benedek.szabo4@gmail.com

A karon a kiváló szakmai képesítés mellett számtalan lehetőség van szocializálódásra is, de fontos figyelni rá, hogy megtartsa az ember a kettő között az egyensúlyt. Ha érdekel a programozás és nagyjából jó vagy matekból akkor itt a helyed, keress bátran a kérdéseiddel.

veszelka

Veszelka Dániel

Óbudai Egyetem – Gépészmérnök
veszelkadani@gmail.com

Veszelka Dani vagyok, másodéves gépészmérnök hallgató a Bánkin. A Hotel@BMF ismertebb nevén a Kukac koliba lakok és a kari HÖK-be érdekvédelmi felelős pozíciót töltök be. Ha műszaki pályán gondolkozol, nagyon szívesen segítek megismerni a sulit, illetve a kolit és ellátlak előre pár jó tanáccsal, ha ezt a sulit választanád.

8f

Velkey Artúr Feren

Corvinus – Alkalmazott közgazdaságtan
velkeyartur@gmail.com

Halo, Idén töltöm második évemet az alkalmazott közgazdaságtan szakon a Corvinuson, ha esetleg ebben a szakban gondolkozol és kell egy utolsó lökés, vagy kétségeid vannak, hogy ez a neked való szak-e akkor gyere és nézzük meg. Rábeszélni semmiképp se foglak, de lebeszélni sem. Viszont szívesen elmondom milyen.

bviki

Balogh Viktória

Szegedi Tudományegyetem – Élelmiszermérnök
baviki12@gmail.com

Az SZTE Élelmiszermérnök szakjának harmadéves hallgatója vagyok. Növényi alapú élelmiszerek feldolgozására szakosodtam. Kollégiumban lakok, jelenleg a Juhász Gyula pedagógusképző kar koleszában.  Ha érdekel a kémia, biológia és szívesen töltöd az időd laborban, vagy Szegedről és az ott lévő kedvezményekről, szórakozási lehetőségről szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, szívesen segítek!

krett

Krett Krisztina Vivien

Szegedi Tudományegyetem – Jogász szak
krettkivi@gmail.com

Halihó! Kriszti vagyok, a Szegedi Tudományegyetem harmadéves joghallgatója és jelenleg a Móra Ferenc Szakkollégium kollégistája. Ha kíváncsi vagy milyen egy élhető városban egyetemistának lenni és érdekel, milyen a szegedi jogászélet bátran keress!

novákv2

Novák Szonja

Szent István Egyetem – Szőlész-borász szak
szoniaa5@gmail.com

Heyho! Szonja vagyok, másodéves szőlész-borász mérnök hallgató a Szent István Egyetemen, a Budai Campuson. Lassan már egy éve az Etyeki Kúria Borgazdaságban dolgozom, így van szerencsém belelátni egy borászat életébe, mindennapjaiba. Ha érdekel a suli, a szak, a borok vagy a borászat, már tudod, hogy kit kell keresned! Salut

Vulgarasz Zoé

ELTE – Pszichológia
zoica.evanthia@gmail.com

Gyere, tölts velem egy pörgős napot, beviszlek a gyakorlataimra, mutatok egy kupac szuper helyet, megismerheted a szaktársaimat és a sok-sok lehetőséget, ami itt vár rád! Bármilyen kérdésedre tudok válaszolni, mivel dementor vagyok, azaz delegált (tanulmányi ügyekért felelős), mentor (külföldi csereprogramok) és animátor is (király programokat szervező manus). Fogadj örökbe, nem szívom ki a lelked, eskü!

2

Molnár Dóra

Szegedi Tudományegyetem – Szociális munkás
mdora13@gmail.com

A legtöbben nem tudják, hogy mit csinál egy ilyen segítő szakember, és főleg, hogy az egyetemi képzésük milyen izgalmas: az első szemeszterben ellátogatunk a Csillagba, drogcentrumba, családsegítőhöz, a rendőr főkapitányságra, fogyatékosokat ellátó intézménybe, gyermekotthonba és hajléktalanszállóba. A képzés alatt szociológiát, pszichológiát, szociálpolitikát, de közgazdaságtant, jogot és egészségügyet is hallgatunk, rengeteg a gyakorlat, és tényleg hagynak gondolkodni.

3

Petrovszki Éva

Debreceni Egyetem – Biológia-kémia tanár
petkieva@freemail.hu

Érdekel a Debreceni Egyetem? Miket tanulnak a jövendőbeli tanárok? Téged is magával ragadott a természettudomány? Akkor Nálam nyugodtan érdeklődhetsz bármilyen információért. Évi vagyok a Debreceni Egyetem másodéves tanárszakos hallgatója és állok rendelkezésedre.

Belvon Laura

Semmelweis Egyetem – Orvostan
laura.belvon96@gmail.com

Sziasztok! Belvon Laura vagyok, negyedéves orvostan hallgató a Semmelweis Egyetemen. Ha téged is érdekel az orvosi pálya és szeretnél a kérdéseidre választ kapni, keress bátran.

5

Dévai Henrietta

BME – Mérnökinformatikus
devaiheni@gmail.com

Sziasztok! Dévai Heni vagyok, másodéves mérnökinformatikus hallgató. Ha esetleg a villamosmérnöki szak érdekel, arról is nagyon szívesen mesélek. A BME-nek rengeteg hagyománya, egész kultúrája van, ami nagyon izgalmas és érdekes tud lenni. Ebbe beletartozik a kar nagynevű kollégiuma, a Schönherz, ami a közösségi élet központja is egyben. Én is itt lakom, itt is szívesen körbe vezetlek, ha érdekel. Keressetek bátran!

1f

Brhlik Eszter

Bécsi Gazdaságegyetem – Nemzetközi Gazdaság
brhlik60@gmail.com

Hello! Brhlik Eszter vagyok, és nemzetközi gazdaságot tanulok, a Bécsi Gazdaságegyetemen. Merj nagyot álmodni és gyere velem Bécsbe! Rengeteg szak indul már angolul is, és a felvételi követelményeket sem lehetetlen teljesíteni. A reggeli kávé után beülünk egy órára és megmutatom, hogy nem is olyan szörnyű az a német nyelv.

2f

Czigány Zsuzsanna

ELTE – Nemzetközi tanulmányok
cziganyzsuzsanna96@gmail.com

Ha érdekel a „diplomaták világa”, vagy orientálódsz afelé, hogy nemzetközi kapcsolatok tanulj, szívesen elkalauzollak egy napra. Jog, politika, közgazdaság, diplomácia és minden, amit csak szeretnél. Angol és magyar nyelven is. Ha érdeklődsz, nagyon szívesen várlak.

3f

Iszály János Olivér

Gál Ferenc Főiskola – Pénzügy és számvitel
iszaly.janos121@gmail.com

Ha ebben a szakban gondolkoznál, vagy esetleg még nem döntöttél, de érdekel a gazdaság világa, akkor gyere és tekints bele ebbe a szakmába velem.

Leszkó Kata Zsófia

Szegedi Tudományegyetem – Programtervező informatikus
leszkokata@gmail.com

Leszkó Kata vagyok, harmadéves vagyok a Szegedi Tudományegyetemen, programtervező informatikusnakkészülök. Ha érdekel ez a képzés, és szeretnéd közelebbről is megismerni, keress bátran!

5f

Timár Orsolya

Szegedi Tudományegyetem – Orvostan
solyatimar@gmail.com

Halihó! Timár Orsolya vagyok, harmadéves orvostanhallgató Szegeden. Az egyetem mellett igyekszem kivenni a társasági életből és a kari programok szervezéséből is a részem. Ha mindig is fehér köpenyben képzelted el magad, vagy ha még hezitálsz, ha nem vagy benne biztos, hogy ez a neked való irány, vagy ha csupán megerősítést szeretnél, hogy az orvosisok nem(csak) magolós robotok, akkor jelentkezz hozzám bátran!

6f

Kis Renáta

Miskolci Egyetem – Gépészmérnök
kisrenata98@gmail.com

Villamosmérnöknek tanulok, de az egyetem bármely karáról tudok neked információkat adni. 7 kollégiumunk körbe öleli egyetemünket, ezzel megalkotva magyarország egyetlen egyedülálló teljesen egybefüggő campusát. Gyertek el és szívesen mesélek a hagyományőrzésről és rengeteg tapasztalat szerzési lehetőségekről amelyet az egyetemünk kínál minden hallgatójának.

Nem találtál olyan szakot, amire jelentkeznél? Ne csüggedj, jelentkezz és megpróbálunk találni neked egy egyetemistát.

Több szakot is kipróbálnál? Amennyiben van rá lehetőség, igyekszünk leszervezni.

Szeretnél te is örökbe fogadható egyetemista lenni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!