EBi - Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért | Fogadj örökbe egy egyetemistát
ebi, békéscsaba, egyesület, ifjúság, ifjúságáért, egyesület békéscsaba ifjúságáért, dök, mentorprogram, mentor, mentorált, megyetem,
16164
page-template-default,page,page-id-16164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
fogadj-örökbe_logó_1
Magyarországon egyedülálló program. Egy napra fogadj örökbe egy egyetemistát, utazz el a városba és nézd meg a saját szemeddel, hogy jó helyre felvételizel-e. Menj be az órákra, hallgasd meg az előadásokat, járd körbe a campust, ismerd meg a jó helyeket a környéken és tudj meg mindent a jövőbeli felsőoktatási intézményedről, testközelből.

A jelenlegi helyeztre való tekintettel a program erre a félévre nem marad el, de átalakul. Az egyetemistákat a lenti elérhetőségeken online tudjátok elérni egy “fogadóórára”. Keressétek őket bármilyen kérdéssel bizalommal. Lehetőség van e-mailben, Zoom-on vagy Discord-on is beszélni velük.

Amennyiben kérdésed van a programmal kapcsolatban vagy valami nem tiszta, kérlek írj a fogadjorokbe.ebi{kukac}gmail.com címre.

1

Ancsin Zsuzsi

SZTE – bölcsész
ancsinzsuzska@gmail.com

Sziasztok! Ancsin Zsuzsi vagyok, másodéves szabad bölcsész hallgató a Szegedi Tudományegyetemen. Kommunikáció és médiatudomány szakirányon tanulok, PR specializációval. Tölts velem egy napot, ha érdekelnek a humán tárgyak és a bölcsészkedés, ha meg szeretnéd tudni, hogy mit is takar valójában a szabad bölcsészet, ha kíváncsi vagy, hogy hány szakirány közül lehet választani vagy, hogy melyek ezek egyáltalán. Keress bátran és igyekszem majd minden kérdésedre választ adni!

Mikor ér rá?

Inkább hétköznaponként, 10-20 között

26637776_2295851737107775_83791939_n

Csányi Petra

BGE – Emberi erőforrás 
csanyi.petra98@gmail.com

Sziasztok! Én Csányi Petra vagyok harmadéves emberi erőforrások hallgató a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli karán, illetve már majdnem egy éve toborzásban dolgozom gyakornokként. Ha eddig nem tudtad, hogy létezik ilyen szak, esetleg azt hitted csak azoknak jó, akik “szeretnének emberekkel foglalkozni” akkor gyere, és beszéljünk róla, hogy mi is ez igazából. 🙂 

Mikor ér rá?

Egész héten rugalmasan meg tudom oldani.

4

Vincze Luca Sára

Corvinus – Nemzetközi tanulmányok
99.lucasara@gmail.com

Sziasztok! Most szeptemberben kezdem az egyetemet nemzetközi tanulmányok szakon. Az első két félév összes tananyagát meg tudom mutatni, ha esetleg az érdekel. Ha azért aggódsz, hogy mi lesz, ha véletlenül „rosszul” választasz elsőre és majd később gondolod meg magad a szakkal kapcsolatban, akkor is keress nyugodtan, hiszen én is így jártam. Mellékes programként pedig tudok mutatni egy-két jó kínai éttermet. + rengeteg emberrel megismerkedhetsz és megszámlálhatatlan diákszövetkezetnek lehetsz a tagja, idegen nyelven is tanulhatod a szakirányt

Mikor ér rá?

hétköznap 17:00 után

5

Puju Kevin

Pázmány Péter Katolikus Egyetem – jogász
pujuk21@gmail.com

Sziasztok! A becses nevem Puju Kevin Roderik, és elsőéves hallgató vagyok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karon. Ha érdekel a jogi képzés, ha riogatnak a római joggal, és ha szeretnéd csekkolni, hogy hogyan is van ez az egész pontosan a Pázmányon, akkor keress fel bátran!

Mikor ér rá?

Minden kedd és szombat délután 5-től

nemörökbe

Kardos Gréti

ELTE – Sportszervező
kardosgreti98@gmail.com

Sziasztok! Kardos Gréti vagyok, harmadéves az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógia és Pszichológia kar, sportszervező szakán. 9 évig versenyszerűen röplabdáztam Békéscsabán, ezért egyértelmű volt, hogy sporttal szeretnék foglalkozni. Amennyiben érdekel a sport, a szervezés, a menedzsment vagy a rekreáció, keress meg bátran.

pászto

Jenei Marcell

Corvinus – Gazdálkodási és menedzsment
marcell.jenei@gmail.com

Sziasztok! Jenei Marcell vagyok, harmadéves a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán. Ha eddig te is azt hitted, hogy a szak neve gazdálkodás és menedzsment vagy csak simán gazdálkodásmenedzsment, akkor jelentkezz hozzám és igyekszek pontosítani a dolgokat a Közgázzal kapcsolatban! 

Mikor ér rá?

Hetente egy este, előzetes egyeztetés után.

nemörökbe

Morár Ferenc Előd

Szegedi Tudományegyetem – orvostan
feri1099@outlook.com

Sziasztok! Morár Ferenc Előd vagyok másod éves orvostan hallgató a Szegedi Tudományegyetemen. Ha szeretnél egy kis betekintést nyerni a szegedi mindennapokba, és egy kicsit tájékozódni arról hogyan működik a karunk, akkor jelentkezz hozzám nyugodtan.

szonja

Petrovszki Szonja

Állatorvostudományi Egyetem – Állatorvos
petrovszkiszonja@gmail.com

Hello! Petrovszki Szonja vagyok, az Állatorvostudományi Egyetem harmadévese. Az álmom e szép szakma keretein belül az, hogy kutya onkológus legyek. Ha szeretnél a világ legaranyosabb kutyáival találkozni a campuson és egy kicsit többet megtudni az állatorvosisok világáról, akkor nagyon szívesen segítek.

Mikor ér rá?

Szinte minden nap 15-17 óráig tudnék időt szakitani erre.

6

Barta Zsuzsanna

Semmelweis Egyetem – gyógyszerész
barta.zsuzsi92@gmail.com

Sziasztok! Barta Zsuzsi vagyok és idén kezdtem az első félévem a Semmelweis Egyetemen gyógyszerésztudományi karon. Nyolcadik óta készülök gyógyszerész pályára. Sokat hallottam már róla hideget is meleget is, de mostmár én is tudok nektek mesélni a saját tapasztalataimról. Szóval ha szereted a kémiát és érdekel a gyógyszerészet keress bátran.

Mikor ér rá?

Csütörtök és péntek délután

7

Braun Barbi

ELTE – Kereskedelem és marketing
jankay.bbarbi@gmail.com

Sziasztok, Braun Barbara vagyok, és az Eötvös Loránd Tudományegyetem kereskedelem és marketing szakának első éves hallgatója. Ha szeretnél egy nemrég induló kar életébe betekintést nyerni, vagy csak érdekel, hogy milyen lehet egyes tantárgyakat angol nyelven hallgatni, akkor keress bátran!

Mikor ér rá?

Minden nap 12:00-16:00

8

Bácsfalvi Soma

SZTE – jogász
somabacsfalvi@gmail.com

Sziasztok, Bácsfalvi Soma vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán vagyok első éves jogász hallgató. A Fogadj örökbe egy egyetemistát segített nekem, hogy ezt a szakot válasszam. Szóval, ha érdekel a jog vagy ÁJTK, akkor ne habozz és töltsünk el együtt egy király napot az ország legjobb egyetemén.

Mikor ér rá?

13-14 óra között

9

Laurincz Boglárka

ELTE – politológia
laurinczboglarka@gmail.com

Sziasztok! Laurincz Boglárka vagyok, első éves politológia hallgató a híres-neves Eötvös Loránd Tudomány Egyetemen. Egyelőre kollégiumban lakom tehát ha érdekel ez a része is az egyetemi életnek szívesen tartok élménybeszámolót egy kávé mellett. Jelentkezzetek bátran puszi!

Mikor ér rá?

Hétfőnként 17-18, Szerda 17-18

lili

Baranyi Lili

Károli Gáspár Református Egyetem – Pszichológia
lilibaranyi14@gmail.com

Sziasztok! Baranyi Lili vagyok és a Károli Gáspár Református Egyetemen tanulok pszichológiát harmadéves hallgatóként. Ha Téged is érdekel ez az irány vagy az egyetem és szeretnél egy kis betekintést nyerni, akkor keress bátran!

Mikor ér rá?

Bármelyik este, 16:00-19:00

7f

Szabó Benedek

BME – Mérnökinformatikus
benedek.szabo4@gmail.com

A karon a kiváló szakmai képesítés mellett számtalan lehetőség van szocializálódásra is, de fontos figyelni rá, hogy megtartsa az ember a kettő között az egyensúlyt. Ha érdekel a programozás és nagyjából jó vagy matekból akkor itt a helyed, keress bátran a kérdéseiddel.

Mikor ér rá?

Este 6-tól

veszelka

Veszelka Dániel

Óbudai Egyetem – Gépészmérnök
veszelkadani@gmail.com
Sziasztok! Veszelka Dani vagyok, harmadéves gépészmérnök hallgató a Bánkin. A Hotel@BMF ismertebb nevén a Kukac koliba lakok. A kari HÖK-be érdekvédelmi felelős pozíciót töltök be. Ha műszaki pályán gondolkozol, nagyon szívesen segítek megismerni a sulit, illetve a kolit és ellátlak előre pár jó tanáccsal, ha ezt a sulit választanád. Keressetek bátrán.
Mikor ér rá?

Előre egyeztetést preferálnám, de rugalmas vagyok

8f

Velkey Artúr Ferenc

Corvinus – Alkalmazott közgazdaságtan
velkeyartur@gmail.com

Halo, Idén töltöm harmadik évemet az alkalmazott közgazdaságtan szakon a Corvinuson, ha esetleg ebben a szakban gondolkozol és kell egy utolsó lökés, vagy kétségeid vannak, hogy ez a neked való szak-e akkor gyere és nézzük meg. Rábeszélni semmiképp se foglak, de lebeszélni sem. Viszont szívesen elmondom milyen.

Mikor ér rá?

Kedd, Péntek, Szombat

nemörökbe

Balogh Viktória

Szegedi Tudományegyetem – Élelmiszermérnök mesterképzés
baviki12@gmail.com

Az SZTE Élelmiszermérnök szakjának mesterképzéses hallgatója vagyok. Növényi alapú élelmiszerek feldolgozására szakosodtam. Kollégiumban lakok, jelenleg a Juhász Gyula pedagógusképző kar koleszában.  Ha érdekel a kémia, biológia és szívesen töltöd az időd laborban, vagy Szegedről és az ott lévő kedvezményekről, szórakozási lehetőségről szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, szívesen segítek!

nemörökbe

Krett Krisztina Vivien

Szegedi Tudományegyetem – Jogász szak
krettkivi@gmail.com

Halihó! Kriszti vagyok, a Szegedi Tudományegyetem ötödéves joghallgatója és jelenleg a Móra Ferenc Szakkollégium kollégistája. Ha kíváncsi vagy milyen egy élhető városban egyetemistának lenni és érdekel, milyen a szegedi jogászélet bátran keress!

szabados_fanni

Szabados Fanni

Corvinus – Emberi erőforrások
fszabados0@gmail.com

Sziasztok, Fanni vagyok, másodéves emberi erőforrás szakos hallgató. Jelenleg az iskolai HÖK-ben vagyok középvezető az ösztöndíjakkal kapcsolatban. Ha hozzám jelentkezel, nem csak a szak apraja nagyját beszéljük át, hanem a Corvinus-on elérhető összes ösztöndíjról is tájékoztatlak. Továbbá bevezetlek az egyetemi hallgatók titkos világába is, tarts velem!

Mikor ér rá?

Hétfő 16.00-17.00, péntek 16.00-17.00

11

Lagzi Kata

METU – tervezőgrafika
lagzi.kata@gmail.com

Sziasztok! Kata vagyok, elsőéves a Budapesti Metropolitan Egyetem művészeti részén. Tervezőgrafikát tanulok, azaz például logókészítést, arculattervezést, könyvborító terveket, plakátok megtervezését és kivitelezését sajátítom el a METU-n. Ha bármilyen művészeti szak iránt érdeklődsz, írj bátran, és tölts egy napot velem, Pesten!

Mikor ér rá?

Megbeszélés szerint szinte mindig, kivéve a hétfők és szerdák

nemörökbe

Huszka Bettina

Debreceni Egyetem – építészmérnök
hbettikitti99@gmail.com

Halihó! Az én nevem Huszka Bettina Kitti, első éves építészmérnök hallgató vagyok idén a Debreceni Egyetem Műszaki Karán. Emellett már rendelkezem egy Dekoratőr szakmával, amelyet a Békéscsabai Evangélikus Gimnáziumban szereztem meg 5 év alatt. Ha hasonló szakirányok után érdeklődsz, keress bátran.

3

Petrovszki Éva

Debreceni Egyetem – Biológia-kémia tanár
petkieva@freemail.hu

Érdekel a Debreceni Egyetem? Miket tanulnak a jövendőbeli tanárok? Téged is magával ragadott a természettudomány? Akkor Nálam nyugodtan érdeklődhetsz bármilyen információért. Évi vagyok a Debreceni Egyetem negyedéves tanárszakos hallgatója és állok rendelkezésedre.

Mikor ér rá?

Csütörtök 10-11, 12-13 óra

nemörökbe

Kasnyik Sára

BGE – gazdálkodási és menedzsment
kasara98@gmail.com

Sziasztok! Kasnyik Sára vagyok. Szeptemberben kezdem az 5. félévemet a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodás menedzsment szakán. A közgébe jártam 4 évig kéttannyelvű szakra. Jelenleg HR asszisztensként dolgozom.

nemörökbe

Dévai Henrietta

BME – Mérnökinformatikus
devaiheni@gmail.com

Sziasztok! Dévai Heni vagyok, harmadéves mérnökinformatikus hallgató. Ha esetleg a villamosmérnöki szak érdekel, arról is nagyon szívesen mesélek. A BME-nek rengeteg hagyománya, egész kultúrája van, ami nagyon izgalmas és érdekes tud lenni. Ebbe beletartozik a kar nagynevű kollégiuma, a Schönherz, ami a közösségi élet központja is egyben. Én is itt lakom, itt is szívesen körbe vezetlek, ha érdekel. Keressetek bátran!

1f

Brhlik Eszter

Bécsi Gazdaságegyetem – Nemzetközi Gazdaság
brhlik60@gmail.com

Hello! Brhlik Eszter vagyok, és nemzetközi gazdaságot tanulok, a Bécsi Gazdaságegyetemen. Merj nagyot álmodni és gyere velem Bécsbe! Rengeteg szak indul már angolul is, és a felvételi követelményeket sem lehetetlen teljesíteni. A reggeli kávé után beülünk egy órára és megmutatom, hogy nem is olyan szörnyű az a német nyelv.

Mikor ér rá?

Szinte bármikor 🙂

2f

Czigány Zsuzsanna

ELTE – Nemzetközi tanulmányok
cziganyzsuzsanna96@gmail.com

Ha érdekel a „diplomaták világa”, vagy orientálódsz afelé, hogy nemzetközi kapcsolatok tanulj, szívesen elkalauzollak egy napra. Jog, politika, közgazdaság, diplomácia és minden, amit csak szeretnél. Angol és magyar nyelven is. Ha érdeklődsz, nagyon szívesen várlak.

Mikor ér rá?

Nagyon rugalmas vagyok, tudok igazodni, de a délután 3-4 közötti órákat preferálnám

14

Szép Ábris

Corvinus – Kommunikáció- és médiatudomány (angol)
szepabris@gmail.com
Sziasztok! Szép Ábris vagyok, elsőéves kollégista a Corvinus Tarkaréti Kollégiumában. Illetve szintén elsőéves hallgató a Corvinus Kommunikáció és médiatudomány (angol) alapképzési szakán. Gyere, nyerj betekintést a kulisszák mögé!
Mikor ér rá?

Szerda, csütörtök 15-16

47218713_2061699647230821_6135764096944963584_n

Kiss Martin

BME – Gépészmérnők
kissm.bme@gmail.com

Hali! Kiss Martin vagyok, harmadéves, BME-s hallgató. Gimiben matek, kémia, fizika faktos voltam és nagyon sokat gondolkodtam emiatt, hogy milyen szakra menjek később. Végül gépész lettem, de a kémia sem került feledésbe, ugyanis anyagtechnológia specializáción folytatom tanulmányaimat. Menő lett napjainkban a környezetvédelem, remélem az is marad. Szerintem a MŰANYAG A JÖVŐ! Megleptelek? Fogadj örökbe és megbeszéljük a Stoczekban. Ja és még mindig be tudlak vinni a gépész kolikba.

Mikor ér rá?

Este 7-tol bármikor

2

Lagzi Dorka

ELTE – Biológus
lagzidorka1999@gmail.com

Szióó! Növények? Állatok? Immunológia? Ökológia??? Ezek közül valamelyikre felkaptad a fejed? Amennyiben érdekel a biológia sokszínűsége, fogadj örökbe és gyere velem az ELTE-re.
Első évem, ugyanis a tavalyi évem után úgy döntöttem, újra kezdtem a szakot. Ennek a legfőbb oka a kémiatudásom hiányossága.. (szívesen kifejtem). Nagy szeretettel körbevezetlek, beülhetünk előadásokra, sőt, meghívlak egy kávéra is. Segítkeztem már kutatáson, imádom a szakom, ajánlani tudom.
Ha úgy gondolod, lenne kedved eltölteni egy igazán egyetemes napot, csak jelentkezz.

Mikor ér rá?

Teljesen alkalmazkodó képes vagyok – kedd kivételével

paluskalaura

Paluska Laura

Pázmány Péter Katolikus Egyetem – Jog- és államtudomány
paluskalaura91@gmail.com

Sziasztok! Paluska Laura vagyok, a PPKE-JÁK igazságügyi igazgatási szak hallgatója. Ha érdekel ez a pálya és kérdésed lenne, keress nyugodtan.

Mikor ér rá?

Hétköznap 12-18 óra

puskelygeri

Puskely Gergő

BME – Építőmérnök
puskely.gergo@gmail.com

Puskely Gergő vagyok, azaz Pusi, a BME Építőmérnöki Karának másodéves hallgatója, Hallgatói Képviseletének tagja. Amennyiben jó a problémamegoldásod, szeretnél a „semmiből” valamit építeni és érdekelne a mérnökség, keress bátran!

Mikor ér rá?

Minden csütörtök 18:00-19:00

szegedizita

Szegedi Zita Karolina

BME – Gazdálkodás és menedzsment
szegedizita7@gmail.com

Hahó! Másodéves közgazdász hallgató vagyok. Marketing, menedzsment jöhet bármilyen mennyiségben, de egy picit minden érdekel ebben az ágazatban. Így szèleskörű tájékoztatást tudok adni! Egyetem mellett marketing asszisztensként dolgozom, így a social media, toborzás marketing és a PR világáról is szívesen mesélek. Gyere és tölts velem egy szuper napot!

Mikor ér rá?

18:00-19:00

3

Gojdár Ákos

Eszterházy Károly Egyetem – Mozgóképkultúra és média
gojdar.akos@gmail.com

Gojdár Ákos vagyok, és az egri Eszterházy Károly Egyetemen haladok tanulmányaimmal másodéves képalkotás (mozgóképkultúra- és média) szakos hallgatóként. Amennyiben érdekel a filmipar bármely szegmense, egyetemi környezetben szeretnéd tanulni és nyitott vagy minél részletesebb tudásra ebben a művészeti ágazatban, keress bátran!

Mikor ér rá?

Minden hétköznap 9:00 – 13:00

nemörökbe

Gazsó Dóri

Pázmány Péter Egyetem – Pszichológia
gazsodori98@gmail.com

Hali, Dóri vagyok, másodéves hallgató a Pázmány Péter Katolikus Egyetem – Pszichológia szakán. Ha szeretnél egy kicsit belelátni ennek a szaknak és egyetemnek a gyönyöreibe és nehézségeibe, vagy csak szívesen eltöltenél egy szuper napot pszichósok társaságában, akkor mindenképp keress meg!

nemörökbe

Agárdi Annamária

Semmelweis Egyetem – Orvostan
agardi.annamaria@gmail.com

Hali! Agárdi Annamária vagyok, első éves orvostan hallható. Ha megfordult a fejedben az orvosi pálya és érdekel, hogy milyen az egyetemi élet, most kaphatsz egy kis betekintést.

ekeedina

Eke Edina Mietta

SZTE – Gyógypedagógia
edinamietta@gmail.com

Sziasztok! Edina vagyok, másodévesként tanulok gyógypedagógiát az SZTE-n. Fontos értéknek tartom az esélyegyenlőséget, elfogadást, empátiát, az önzetlen segítségnyújtást, amiket egyelőre a gyógypedagógia területén próbálok kamatoztatni. Ha hasonló elvek vezérelnek pályaválasztásod során, és érdekel egy ,,más világ” keress bátran.

Mikor ér rá?

Péntek, szombat este 8-9-ig

nemörökbe

Mokrán Nanett

SZTE – Biológus mesterszak
mokrannani@gmail.com

Sziasztok! Mokrán Nanett vagyok, biológus mesterszakos a Szegedi Tudomány Egyetemről. Ha többet szeretnél tudni a biológiáról, mint amennyit a varázslatos iskolabusz nézése során megtudtál, tarts velem!(Természetesen nem haladunk végig a gastrointestinális rendszereden.) De betekintést nyerhetsz milyenek az előadásaim a laboros munka, illetve mondok néhány tippet, hogy lehet szenvedésmentesen átvészelni az egyetemet, annak érdekében, hogy minél többet kihozz ezekből az évekből.

roszikpál

Roszik László Pál

SZTE – Általános orvostudományi szak
laciroszik@gmail.com

Sziasztok! Roszik László Pál vagyok, másodéves a Szegedi Tudományegyetem Általános orvostudományi karán. Ha esetleg az orvosi pálya iránt érdeklődtök, vagy éppen maga a Napfény városa érdekelne titeket, ne habozzatok és jelentkezzetek hozzám, és saját, viszonylag frissnek mondható tapasztalatokkal foglak ellátni titeket amellett, hogy megismertetem veletek az egyetemet, magát a kart, és a várost!

Mikor ér rá?

Minden nap 20:00 után ráérek

Földesi Alexandra

Földesi Alexandra

Gál Ferenc Főiskola – Egészség-és Szociális Tudományi kar II. éves ápolás -betegellatás alapszak
szasza101398@gmail.com

Sziasztok! Földesi Alexandra vagyok a Gál Ferenc Főiskola Egészség-és Szociális Tudományi kar II. Èves ápolás -betegellatás alapszakos hallgatója.  A Főiskolánkról, amit fontos tudni, hogy nagyon családias, barátságos a lègkör található. Minden hallgató ismeri egymást és próbálunk színes közösségi életet élni! Amit negatívumnak tudok említeni az igazából számomra pozitív, hogy kicsi kar lévén ismerjük egymást és nincs hatalmas pörgés a hétköznapokban. Viszont pozitívum, hogy a kis főiskola is hatalmas összefogásra képes ezt többször bizonyította az adománygyűjtő utazásunk! Szóval aki szereti az embereket és érez vágyat, hogy segítsen szeretettel várom!

Mikor ér rá?

10-12 óra között jelenleg bármelyik nap

heged__s_boti

Hegedűs Botond

NKE – Nemzetközi igazgatási szak
hegedsboti@gmail.com

Szervusztok! Hegedűs Botond vagyok, elsőéves hallgató a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi igazgatási szakán. Amennyiben érdeklődsz a nemzetközi tanulmányok és a jogi tanulmányok avagy a diplomácia iránt, a legjobb helyen jársz! Ha te is azt hitted, hogy megszabadulhatsz a matematika szépségeitől, megnyugtatlak…NEM 🙂 Egy együtt eltöltött nap keretein belül igyekszem betekintést nyújtani a pozitív és negatív oldalaiba az egyetemnek. Főként egyébként pozitívumokkal szolgálhatok szerencsére! Várlak szeretettel!

Mikor ér rá?

“Mostanság nagyon elfoglalt vagyok”

Kristóf Réka

Kristóf Réka

Corvinus – Pénzügy és számvitel szak
kristofreka29@gmail.com

Sziasztok! Réka vagyok, első éves Pénzügy és Számvitel hallgató a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán. Gyere, és tölts el velem egy napot Pesten, ha te is meg szeretnél ismerkedni az ország egyik legnevesebb egyetemének gazdasági karával. Huh hát pozitívum: -Az iskola rengeteg diákszervezete között biztos, hogy megtalálod azt a csapatot, ami a te értékrendedet képviseli. -Olyan tanárokkal találkozhatsz, akik amellett, hogy tisztelnek, mindent megtesznek a szakmai fejlődésedért / a legjobbat hozzák ki belőled. Negatívomut nem tudok kettőt, minden ismerősömet megkérdeztem, de egyszerűen nem megy: -Ha nem vagy elég figyelmes és gyors a tárgyfelvételnél, könnyen lehetetlen időpontba kerülnek az óráid (pl. szerda 19:10-20:40)

Mikor ér rá?

Csütörtök és péntek 9:00-10:00

nagy_petra

Nagy Petra

SZTE – Kémia
nagypetra0902@gmail.com

Sziasztok! Nagy Petra vagyok és jelenleg másodéves kémia szakos hallgató a Szegedi Tudományegyetemen. Ha esetleg érdekel a kémia valamilyen formában, és szívesen megnéznéd, hogy zajlik egy napunk az egyetemen vagy épp milyen gyakorlatokat végzünk a laborokban 👩‍🔬 akkor keress bátran!

Mikor ér rá?

Hétfő 15:00-16:00

paluska

Paluska Patrik

BME – Műszaki menedzser
patrikpaluska@icloud.com

Sziasztok! Paluska Patrik másodéves műszaki menedzser hallgató vagyok a BME-n. Ha téged is zavar, hogy az ismerőseid már kilencedikben tudják mit szeretnének tanulni érettségi után, neked viszont elképzelésed sincs, vagy szívesen belekóstolnál a mérnöki és a gazdaságtudományi tárgyakba is, akkor ez a szak tökeletes neked! Keress bátran, ha többet is meg szeretnél tudni róla!

Mikor ér rá?

Hétfő 20:00-21:00 kedd 20:00-21:00 csütörtök 20:00-21:00

tar___d__niel

Taró Dániel

BGE – Turizmus és vendéglátás
taroodaniel@gmail.com

Sziasztok! A nevem Taró Dániel és elsőéves hallgató vagyok a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus és Vendéglátás szakon, mivel kolis vagyok van szerencsém megmutatni nektek a kollégiumi életet minden gyönyörével együtt. Ha valaha is eszedbe jutott már egy kocsmában vagy étteremben üldögélve, hogy ezt a helyet neked kéne vezetned, ha érdekel, hogy a sok pingvinnek öltözött fickó miért szagolgatja meg forgatja a pohárban a jobbnál jobb borokat amíg mások üvegből vedelik a lafit, esetleg kíváncsi vagy, hogy mi a consume kanál (amit erősen kétlek) vagy imádsz utazni és szívesen foglalkoznál a turizmus témakörével akkor jelentkezz bátran és igyekszem minden kérdésedre választ adni.

Mikor ér rá?

Hétfő 10-15 és bármelyik péntek 10-15

Rudner Dávid

SZTE – Gazdaságtudományi Kar
rudner54@gmail.com

Sziasztok! Rudner Dávid vagyok, másodéves a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. Ha bármikor is kíváncsi voltál arra, hogy hogyan működik a karunk vagy úgy érzed, hogy mindennek utána jártál, de még mindig vannak kérdéseid, és szeretnéd mindezt Szeged környezetében feltenni akkor jelentkezz bátran.

Mikor ér rá?

Csütörtök és péntek 9:00-10:00

Tóth Máté

Tóth Máté

Corvinus – Gazdálkodás és menedzsment
tmate0013@gmail.com

Sziasztok, Tóth Máté vagyok, első éves hallgató a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodás és Menedzsment szakán. Ha megakarod tudni, hogyan is kellene menedzselni a gazdaságot, megnézni milyen a G karos élet, “lesd meg” egy napom!

Mikor ér rá?

Hétfő 14:00-15:00, Kedd 20:00-21, csütörtök 14:00-15:00, szombat 20:00-21:00

ul

Ungor Lujza

SZTE – Kereskedelem és marketing
ungorlujza@gmail.com

Sziasztok!Ungor Lujza vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Karának első éves kereskedelem és marketing szakos hallgatója. Ha érdekel hogy miért tartják Szegedet az ország egyik legjobb egyetemeként számon, hogy mennyire igaz, hogy az oktatói kiválóság nálunk a legmagasabb, valamint szeretnél betekintést nyerni a gazdaság, és a reklámok világába, akkor keress bátran. Töltsünk el egy napot virtuálisan, elmagyarázok mindent, az odafigyelés azonban sosem árt, azonban készülj fel mert itt a jogoktól, a matekon át a történelemig mindenbe bele kell bizonyos szinten tanulni! Ez ne tántorítson vissza, elmagyarázok mindent és segítek!

Mikor ér rá?

Hétfő kivételével minden este 7:30-tól