EBi - Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért | EcoKnowMe
ebi, békéscsaba, egyesület, ifjúság, ifjúságáért, egyesület békéscsaba ifjúságáért, dök, mentorprogram, mentor, mentorált, megyetem,
16011
page-template-default,page,page-id-16011,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EcoKnowMe

Gazdaság. Pénzügy. Vállalat. Üzlet.

Ha mindig is foglalkoztattak ezek a fogalmak, de még nem indultál el végleg ebbe az irányba. Ha tudsz róluk dolgokat, de szívesen beszélgetnél róluk. Ha szeretnél róluk többet tudni, de nem a száraz könyvekből.
 • Alkalmak

  • 1. alkalom
   • téma: Mi a közgazdaságtan és mivel foglalkozik? – Hoffmann Dániel
   • időpontja: 2019. november 9.  – 9 óra
  • 2. alkalom
   • téma: Instagram, mint business. Közönség- és brandépítés az egyik legnépszerűbb közösségi platformon. – Nyist Milán – Szelekovszky Lászó 
   • időpontja: 2019. november 16.  – 9 óra
  • 3. alkalom
   • téma: Projektmenedzsment (nem csak) vállalati szinten – az agilis módszertan és más trendek – Fehér Marcell és Hortobágyi Viktor 
   • időpontja: 2019. november 23.  – 9 óra

Hoffmann Dániel

A Közge után a Corvinuson szereztem diplomámat Vállalkozásfejlesztés mesterszakon. Jelenleg egy nemzetközi üzleti tanácsadó cégnél dolgozom banki kockázatkezelési és bankszabályozási projekteken, jellemzően európai nagy- és központi pénzintézeteknél. Miért drágább a kávé, mint pár éve? Hogy működik a gazdaság? Miért kevesebb a fizetése egy magyar péknek egy osztrákénál? Ezekre a kérdésekre próbálunk meg választ kapni a nyitóalkalmunkon, ahol a közgazdaságtan alapkoncepciói forognak majd a középpontban.

Nyist Milán

Sziasztok! A nevem Nyist Milán és jelenleg a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium tanulója vagyok, nagyon érdekel a marketing világa, így szabadidőmben 2 instagram oldallal is foglalkozok, emellett szeretek olvasni, meditálni és a barátaimmal lenni!

Hortobágyi Viktor

Sziasztok! Hortobágyi Viktor vagyok, 23 éves, és általánosságban büszke de kicsit elégedetlen. A hétköznapokban a Morgan Stanley Data Management osztályán gyűröm az igát, bár ez még nekem is friss. A hétvégéken a Corvinus kereskedelem és marketing alapképzése után jelenleg az ELTE-n vezetés és szervezést hallgatok. A fentmaradó szabadidőmet főleg a családdal, sporttal és barátokkal töltöm. Ezentúl behódolok a kávéfüggőségemnek, és keresem a lehetőséget arra, hogy visszaadjak valamit abból a tapasztalatból, ami nekem jutott.

Szelekovszky László

Sziasztok! Szelekovszky László vagyok másodéves hallgató a Corvinus kereskedelem és marketing szakán. Már évek óta érdekel a marketing és az online kereskedelem világa, így az időm nagy részében ezekell foglalkozom. Az ehhez kapcsolódó tevékenységeim közé tartozik instagram oldalak működtetése. Véleményem szerint az okostelefon nem csak arra való, hogy bárhol időt pazarolhass vele a Facebook feed görgetésével, hanem, hogy bárhol pénzt is keress vele, például Instagrammal. Ha érdekel hogyan remélem találkozunk az előadáson!

Fehér Marcell

Középiskolai éveimet az Andrássyban töltöttem, majd a Corvinuson szereztem alapszakos diplomát. Diploma után az informatika világában helyezkedtem el, jelenleg a BCA Hungary Kft.-nál dolgozok nagyvállalati IT bevezetési projekteken, elemzői munkakörben. Projekt menedzsmenttel már szakmai gyakorlatom alatt találkoztam, később szakdolgozatomat az agilis működés előnyeiről írtam, jelenleg pedig napi szinten egy scrum (hogy ez mit jelent, az alkalmon kiderül ) csapatban dolgozom. Ezekből a tapasztalatokból építkezve egy érdekes és hasznos alkalommal készülünk Nektek, hogy már az első projekteteken nyeregbe érezhessétek magatokat, és már az első napokban átlássátok annak működését.