Egy mentorprogram alkalom általában 2,5-3 órás.

Megegyezés kérdése szokott lenni a mentoráltakkal, de általában szombat délelőtt szokott lenni.

A képzés teljesen ingyenes, ami magában foglalja az összes alkalmat és egy nyári tábort is.

Egyetemista vagy pályakezdő fiatalok, akik maguk is voltak mentoráltak. Releváns tudással rendelkeznek, amit a lehető legszívesebben adnak át, kötetlen formában.

Mert egy év alatt olyan előnyre tehetsz szert, amit más képzés nem ad: profibb előadó leszel, magabiztosabban érkezhetsz az egyetemre, olyan szakot fogsz tudni választani, ami tényleg megfelel a kompetenciáidnak. Emellett megismerheted magadat is és nem mellesleg egy olyan társaságot, akik életed hátralevő részében ott lehetnek.

A program teljesen önkéntes alapon működik, viszont a tábor előfeltétele az aktív részvétel!

Naná, a mentorprogram célja, hogy azt csináld és abban legyél jó a jövőben, ami igazán illik hozzád. Ha ez felsőoktatás nélkül van, az is tök oké.

Igen és nem. Garantáljuk, hogyha részt veszel a programban, magabiztosabb leszel a szóbelin és nyugodtabb az írásbelin. A mentorok ráadásul nemrég estek át ugyanezen, szóval tudnak tippeket adni. A program ugyanakkor nem fog megtanítani deriválni vagy verset elemezni.

Közvetlen semmilyen támogatást sem veszünk igénybe. Nincs a program mögött se pályázat, se politikai, se önkormányzati, se EU-s forrás, ezektől amúgy is függetlenek vagyunk teljesen. Önerőből, adó1% felajánlásokból és rengeteg szakmai tudásból van támogatva a program.